beyogafull

 

Voorwaarden

Afspraken

Massages, Cursussen en Human Givens Coaching, OldPain2Go® en Virtuele Maagband Sessies worden alleen op afspraak gepland. Neem contact op met BeYogafull voor meer informatie en/of afspraak: 06  440 60 186.

Afspraken kunnen kostenloos tot 72 uur van te voren worden geannuleerd, annuleer je korter dan 72 uur, dan wordt er een bedrag in rekening gebracht.

Alle betalingen graag vooraf overmaken op ING rekening: NL21 INGB 0005 177599, t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. de naam + massage of cursus of coaching of sessie. Bij elke massage, cursus, coaching of OldPain2Go® en Virtuele Maagband Sessie staan de prijzen vermeld.

lessen zwangerschapsyoga

De betaling is per maand - graag vooraf overmaken op mijn ING Bankrekening: NL21 INGB 0005177599  t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. jouw naam+betalingsperiode. Eventueel contant betalen in de eerste les kan ook.

Opzegtermijn: 2 weken.

lessen hatha yoga

Voor het volgen van de wekelijkse Hatha Yogales kun je  kiezen voor 2 maandelijkse betalingen of een strippenkaart.

De betaling geschied per 2 maanden - graag vooraf overmaken op mijn ING Bankrekening: NL21 INGB 0005177599  t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. jouw naam+betalingsperiode. Eventueel contant betalen in de eerste les kan ook. Er wordt uitgegaan van een vast aantal lessen in een periode van september tot en met juni. Betalingsperiodes: jan-feb, mrt-apr, mei-jun, sep-okt, nov-dec.

Voor extra flexibiliteit en bij onregelmatige werktijden kan de strippenkaart een uitkomst bieden. De strippenkaart heeft 8 strippen en is 3 maanden geldig. Ook de strippenkaart dient vooraf betaald te worden.

Opzegtermijn: 1 kalender maand.

lessen ashtanga yoga

De betaling is per maand - graag vooraf overmaken op mijn ING Bankrekening: NL21 INGB 0005177599  t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. jouw naam+betalingsperiode. Eventueel contant betalen in de eerste les kan ook.

Opzegtermijn: 1 kalender maand.

Verder geldt:
 • Per maand (behalve bij Hatha Yoga) geef ik per E-mail door en vermeld ik in de lessen, hoeveel lessen er in die betreffende maand zijn en dat dient vooraf betaald te worden.
 • Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats, want je plek in de les wordt vastgehouden. 
 • Als je nog niet het volledige bedrag hebt betaald wanneer de lessen al van start zijn gegaan, dan ben je steeds verantwoordelijk dit wel te doen.
 • Dit geldt ook als je vroegtijdig stopt, uiteraard met in achtneming van het opzegtermijn.
 • Gemiste les kun je, als er plek is in een andere groep, dan jouw eigen groep inhalen (niet vervangen voor een andere les, maar een extra les volgen naast jouw reguliere les) binnen 6 weken, lukt dat niet om wat voor reden, dan komt deze les te vervallen.  
 • Jouw plek wordt in de les gegarandeerd en vastgehouden vanaf het moment dat je je inschrijft tot het moment dat je stopt met de lessen.
 • Door deel te nemen aan de les(sen) ga je akkoord met de voorwaarden.  
 • Als er afgeweken wordt van de bovenstaande regels, wordt het voor mij financieel lastig om de lessen te kunnen blijven aanbieden, zoals ik dat nu doe en dat zou ik erg jammer vinden. 
 • Minimaal aantal deelnemers 3, BeYogafull behoudt zich het recht voor een les te annuleren bij minder dan 3 deelnemers. De deelnemers worden tijdig erover geïnformeerd.
 • Meld lichamelijke klachten en/of psychische klachten vooraf aan de docent. Overleg met uw arts voordat u aan lessen, massages, cursussen of coaching deelneemt.
 • Je blijft altijd verantwoordelijk voor het bewaken van de eigen grenzen in het beoefenen van Yoga of deelname aan massages, cursussen en coaching.

 •  BeYogafull en/of de docent zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of opgelopen letsel, noch voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen.

 

KvK Midden Nederland

Nummer: 30 267 184


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24