beyogafull

 

OldPain2Go®

Pijn Reductie & Pijn Verwijdering

met OldPain2Go® methode van Steven Blake

 
Het woord ‘pijn verwijdering’ roept bij veel mensen die al jarenlang pijn hebben vaak heftige reacties op. Zij hebben alles al geprobeerd: pijnstillers, ontstekingsremmers, pijnverdoving, zenuwblokkades etc. en hebben de hoop opgegeven ooit nog van hun pijn af te komen. Vaak is dat ook bevestigd door arts of specialist: ‘je moet er mee leren leven’ en ‘deze pijn is niet te genezen’. Dus hoe is het mogelijk dat hier over pijn verwijdering wordt gesproken voor bij voorbeeld artrose of fibromyalgie? We leggen het uit:
 
Wat is pijn?
Pijn is slechts een boodschap aan jou om je aandacht te trekken. Het doel daarvan is je te beschermen tegen (verdere) lichamelijke schade of gevaar, bij voorbeeld zodat je niet doorloopt met een gebroken been. Het zorgt ervoor dat je actie onderneemt. Vroeger dacht men dat pijn alléén betrekking had op lichamelijk schade. Inmiddels heeft Neurowetenschap aangetoond dat dit niet het geval is en het hebben van pijn betekent niet dat er iets structureel mis is met het lichaam.
 
Wat is chronische pijn?
Alle pijn wordt gegenereerd in het (onbewust) brein. Het is een geavanceerd systeem gebaseerd op vele biologische, psychologische en sociale factoren. Pijnsignalen dienen als bescherming. Bij chronische pijn houdt het brein onterecht vast aan de waarneming dat het lichaam nog steeds moet worden gealarmeerd of beschermd. Het interpreteert de signalen die binnen komen verkeerd en het heeft een over-beschermend programma gecreëerd in de vorm van chronische pijn.
 
Waarom gebeurt dat?
Chronische pijn ontstaat bijvoorbeeld als gevolg van lichamelijk trauma of (chronische) stress. Het brein geeft een pijnsignaal af om actie te ondernemen, maar schakelt het pijnsignaal niet meer uit. Dit is te vergelijken met een brandalarm dat nog steeds aan staat terwijl de brand al geblust is. Het pijnsignaal is dan een ‘aangeleerde’ pijn zenuwbaan geworden en deze wordt steeds sterker naarmate je pijnervaringen, gedachten en gevoelens hierover frequenter, negatiever en intensiever worden. Een vicieuze cirkel.
 
Betekent chronische pijn dat er blijvend letsel is?
Het kan zijn dat er blijvende letselschade is maar dat betekent niet dat men aanhoudende pijn moet hebben. Er is via MRI en röntgenfoto’s inmiddels al lang bewezen dat men aantoonbare weefselschade kan hebben zónder aanhoudende pijn. Weefsel kan veranderen en een litteken of blijvende beschadiging achterlaten, maar dat betekent niet dat je aanhoudende pijn moet hebben. En omgekeerd kan chronische pijn aanwezig zijn bij mensen zonder weefselschade.
 
Dus de pijn zit tussen mijn oren?
Nee. Absoluut niet. Alle pijn is echt. Wat we weten via MRI-brein scans is dat fysieke pijn en emotionele pijn beiden worden verwerkt in hetzelfde deel van het brein. Pijnuitstralingen die verdwenen hadden moeten zijn, worden nu zo gevoelig dat zij al getriggerd worden met een heel kleine lichamelijke stimulus of zelfs niet-fysieke factoren, zoals emoties, een overtuiging of stressvolle situaties in ons leven.
 
Hoe kan OldPain2Go® helpen?
Pijnuitstralingen zijn omkeerbaar. Dat is een feit. U kunt herstellen.  
OldPain2Go® is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden een brand was. 
Je hoeft niet in de methodiek te geloven en hoewel het niet voor iedereen werkt, kunnen de resultaten een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn. Om jezelf de beste kans op succes te geven, moet je de pijn wel wíllen loslaten. 
Als je eenmaal begrijpt hoe het proces werkt, heb je een prachtige kans om de controle over je leven terug te krijgen.
 
Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel graag met Beata de Leeuw-Wysocka: 06-44060186.
 
Voor specifieke pijn: (o.a. fibromyalgie, M.E. & Chronisch Vermoeidheid Syndroom) klik hier
 
Overige informatie:
 
U kunt hier een aantal Nederlands-talige video testimonials bekijken en hier 100+ Engels-talige video testimonials. 
 
In Nederland is de OldPain2Go® methodiek (nog) redelijk onbekend. De meeste specialisten en pijnbehandelaars kennen het niet en kunnen het dus ook niet beoordelen. In Engeland wordt OldPain2Go® inmiddels klinisch getest omdat de methode zodanig efficiënt en veelbelovend bleek dat verder onderzoek wordt gedaan. Zie onderaan deze pagina de resultaten van 216 deelnemers.
 
OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. angst, astma, burn-out, chronische stress, darmproblemen, chronische vermoeidheid, depressie, hormonale disbalans, gewichtsproblemen, M.S. en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid, slaapproblemen, verslavingen en allergieën. 

        

 

Intake gesprek:
Na telefonisch contact wordt een intakegesprek van 60 minuten ingepland tegen een gereduceerd tarief: € 50,00 +21% BTW= € 60,50 welke vooraf betaald dient te zijn. Voldoe uw intakegesprek door overmaking van € 60,50 naar rekening: 
NL21 INGB 000 5177599  t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka o.v.v. uw naam & datum intakegesprek.
Uw betaling garandeert vervolgens uw afspraak.
 
Sessie(s):
Wordt gepland aan het einde van uw intake. Het uurtarief per sessie is € 100,00 +21% BTW = € 121,00 en moet vooraf betaald zijn.
Uw betaling garandeert uw afspraak. 
 
Annulering van een afspraak:
- Een afspraak geannuleerd tot 3 werkdagen (72 uur): volledige restitutie.  
- Een afspraak geannuleerd tussen 3-1 werkdagen: 50% restitutie van het tarief. 
- Een afspraak geannuleerd binnen 1 werkdag (24 uur): het volledig tarief wordt berekend. 
 
Vergoedingen:
De door Beata gebruikte technieken zijn in Nederland (nog) onbekend, dus niet ondergebracht bij Beroepsverenigingen dus worden niet vergoed door Nederlandse Zorgverzekeringen.
 

 

 


 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24