beyogafull

 

Ontspanningsmassage

Gemasseerd worden op een warmwaterkussen is een bijzondere ervaring en brengt een diepere ontspanning teweeg.

Tijdens deze ontspannende massage lig je op je rug en blijf je gedurende de hele massage relaxed op je rug liggen op het warmwaterkussen. Jouw lichaam wordt volledig bedekt en op je onderbroek na, draag je verder geen kleren. Tijdens deze massage wordt jouw rug, nek en schouders van onderaf heerlijk gemasseerd met verwarmde plantaardige olie. Daarna worden ook jouw armen, handen, benen, voeten, indien gewenst de buik en uiteraard jouw gezicht gemasseerd. Door de warmte ontspant jouw lichaam zich nog beter en kun je optimaal genieten van deze weldadige massage.

Kosten

60 minuten massage en bij het eerste bezoek een korte intake van 5 à 10 minuten, bedragen de kosten € 55,00.

Deze massage is voor iedereen mogelijk.

Wens je een afspraak te maken of meer informatie, bel gerust: 06 44 060 186.   Annuleren kan kostenloos tot 24 uur van te voren, daarna wordt er € 20,00 in rekening gebracht.

reserveren 

Invloed

Door massage gaat alles weer stromen en word je je meer bewust van je lichaam en dat wat er is. Het is dus een uitstekend middel om beter contact te krijgen met je lichaam. De invloed van massage is groot: algehele ontspanning en tevens heeft de massage invloed op de aanmaak van oxytocine, verminderde afscheiding van adrenaline, celvernieuwing en het tot rust brengen van het zenuwstelsel.


schaaltjelangwerpig

massage cadeaubon

Beata masseur kl

Beata de Leeuw - Wysocka

  Met professioneel masseren ben ik begonnen na de opleiding bij Saswitha, alwaar ik een Ayurvedische (Abhyanga) massage geleerd heb. Wat ik zo mooi vind aan het masseren, is dat ik op een hele directe manier iets waardevols kan betekenen voor de ander en dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Als ik zie hoe ontspannen en tevreden de klanten de deur uit gaan, dan vind ik dat een groot voorrecht.  In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd op het gebied van massages zoals: Marma (drukpunten) massage, Zwangerschapsmassages, Ontspanningsmassage, Shantala Babymassage, Dorn werveltherapie en Breussmassage, Metamorfosemassage, Afslankmassage en Shiatsu Stoelmassage. 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24