beyogafull

 

Metamorfose massage

metamorfose

 

 

Het is heel bijzonder om te ervaren, hoe je door middel van een zachte aanraking van de voeten, handen en hoofd, beter in staat bent om met grote veranderingen in je leven om te kunnen gaan.

 

 

metamorfose massage

Is een zachte methode, waarbij aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd plaats vindt.

Elk mens heeft talenten en kwaliteiten. Veel mensen hebben echter blokkades waardoor deze talenten en kwaliteiten niet tot uiting komen. Metamorfosebehandeling helpt om naar binnen te gaan en daar te onderzoeken wie je bent en wat je kunt. Deze energetische massage, een aanraking zonder oordeel of verwachting langs de reflexzones van de wervelkolom, kan je in contact brengen met de potentie en de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Deze massage kan liggend of zittend ontvangen worden, er wordt over de kleren heen gemasseerd.

kosten

Een Metamorfose massage duurt maximaal 65 minuten en kost € 55,00.

Wens je een afspraak te maken of meer informatie, bel gerust: 06 44 060 186.   Annuleren kan kostenloos tot 24 uur van te voren, daarna wordt er € 20,00 in rekening gebracht.

reserveren

 

massage cadeaubon

buddha2 nw

Beata masseur kl

Beata de Leeuw - Wysocka

  Met professioneel masseren ben ik begonnen na de opleiding bij Saswitha, alwaar ik een Ayurvedische (Abhyanga) massage geleerd heb. Wat ik zo mooi vind aan het masseren, is dat ik op een hele directe manier iets waardevols kan betekenen voor de ander en dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Als ik zie hoe ontspannen en tevreden de klanten de deur uit gaan, dan vind ik dat een groot voorrecht.  In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd op het gebied van massages zoals: Marma (drukpunten) massage, Zwangerschapsmassages, Ontspanningsmassage, Shantala Babymassage, Dorn werveltherapie en Breussmassage, Metamorfosemassage, Afslankmassage en Shiatsu Stoelmassage. 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24