beyogafull

 

Dorn werveltherapie & Breussmassage

BreussHet gevoel wat je na een Dornbehandeling vaak hebt, is dat je rechter staat en de pijn is minder of zelfs verdwenen.

De kracht van Dorn ligt in het corrigeren van het beenlengteverschil.

Op een zachte, gevoelsvolle, maar ook krachtige manier, worden de verschoven wervels en gewrichten weer in hun ideale positie geplaatst. Eenvoudige zelfhulpoefeningen zorgen voor een langdurig succes.

 

 dornbehandeling

Bij een Dornbehandeling worden blokkades behandeld, dat zijn tijdelijke beperkingen van het bewegingsapparaat. Die beperking zorgt ervoor dat ook de spieren rondom het gewricht gespannen kunnen zijn en daardoor ook omliggend weefsel schade toe kunnen brengen, waardoor orgaanfuncties verstoord worden.  Naast beperkingen van de lichamelijke functies wordt er ook gekeken naar het geestelijke en emotionele aspect.

Breussmassage

Alhoewel de Breussmassage een zelfstandige behandeling is, kan deze ook heel goed vóór of ná de Dornbehandeling gegeven worden. De Breussmassage is een hele zachte manier van masseren, waarbij de hele wervelkolom op een specifieke manier gemasseerd wordt met Sint Janskruidolie. Deze olie heeft een gunstig effect op de tussenwervelschijven en vermindert de rugpijn. Deze massage werkt tevens gunstig op de blaasmeridiaan en gouverneurmeridiaan. Na deze massage voel je een diep gevoel van ontspanning en welbevinden.

kosten

Een Dornbehandeling duurt minimaal 30 minuten en kost € 35,00, een verlenging per 10 minuten kost € 10,00.

Een Breussmassage duurt maximaal 30 minuten en kost € 35,00.

Een combinatie van Dorn- en Breussbehandeling van 60 minuten kost € 55,00.

Wens je een afspraak te maken of meer informatie, bel gerust: 06 44 060 186.   Annuleren kan kostenloos tot 24 uur van te voren, daarna wordt er € 20,00 in rekening gebracht.

reserveren

schaaltjelangwerpig

massage cadeaubon

Beata masseur kl

Beata de Leeuw - Wysocka

  Met professioneel masseren ben ik begonnen na de opleiding bij Saswitha, alwaar ik een Ayurvedische (Abhyanga) massage geleerd heb. Wat ik zo mooi vind aan het masseren, is dat ik op een hele directe manier iets waardevols kan betekenen voor de ander en dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Als ik zie hoe ontspannen en tevreden de klanten de deur uit gaan, dan vind ik dat een groot voorrecht.  In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd op het gebied van massages zoals: Marma (drukpunten) massage, Zwangerschapsmassages, Ontspanningsmassage, Shantala Babymassage, Dorn werveltherapie en Breussmassage, Metamorfosemassage, Afslankmassage en Shiatsu Stoelmassage. 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24