beyogafull

 

Ayurvedische massage

Bij BeYogafull kun je terecht voor één van de oudste vormen van massages ter wereld: de Ayurvedische massage.

De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd, het is letterlijk een weldaad en een cadeau voor jouw body & mind.

Deze massage heeft overeenkomsten, maar zeker ook enkele verschillen met de westerse massagetechnieken. Een opvallend verschil is het werken naar de uiteinden toe bij de benen en de armen. Dit brengt de energie vanuit het midden naar handen en voeten en heeft bovendien een stimulerend effect op de lymfestroom en de aderlijke bloedsomloop.

ayurvedischemassage

Het lichaam wordt middels drukpunten (marma’s), energiebanen (nadi’s) en met verwarmde kruidenolie gemasseerd, hierdoor heeft de Ayurvedische massage ook een energetisch aspect.

Na de massage is het goed om wat water of kruidenthee te drinken om afvalstoffen te helpen afvoeren en indien mogelijk iets zoets te eten zoals dadels of rozijnen.

 
 kosten

€ 75,00 per sessie, de totale massage duurt gemiddeld 90 minuten en bij het eerste bezoek vindt er ook een uitgebreide intake plaats van 20 minuten.

Ook is het mogelijk om enkel een hoofd,- nek, - en schoudermassage te ondergaan van 30 minuten, de kosten hiervan bedragen € 35,00.  Of een ontspannende onderbeen- en voetmassage met de Ayurvedische Vital Feet Bowl, van 30 minuten, de kosten bedragen eveneens € 35,00.

Ben je zwanger? Lees dan meer hierover op deze pagina: Zwangerschapsmassage.

Wens je een afspraak te maken of meer informatie, bel gerust: 06 44 060 186.  Annuleren kan kostenloos tot 24 uur van te voren, daarna wordt er € 20,00 in rekening gebracht.

LEES VERDER

 

schaaltjelangwerpig

massage cadeaubon

Beata masseur kl

Beata de Leeuw - Wysocka

  Met professioneel masseren ben ik begonnen na de opleiding bij Saswitha, alwaar ik een Ayurvedische (Abhyanga) massage geleerd heb. Wat ik zo mooi vind aan het masseren, is dat ik op een hele directe manier iets waardevols kan betekenen voor de ander en dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Als ik zie hoe ontspannen en tevreden de klanten de deur uit gaan, dan vind ik dat een groot voorrecht.  In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd op het gebied van massages zoals: Marma (drukpunten) massage, Zwangerschapsmassages, Ontspanningsmassage, Shantala Babymassage, Dorn werveltherapie en Breussmassage, Metamorfosemassage, Afslankmassage en Shiatsu Stoelmassage. 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24