beyogafull

 

Shantala babymassage

Het is elke keer weer een feest om de ouders deze prachtige massage te leren! De voordelen van de Shantala Babymassage zijn zo groot en de baby's (en ouders) genieten enorm!

Het is niet genoeg dat de baby verschoond en gevoed wordt. Een baby heeft toewijding en liefderijk contact nodig. Massages hebben een positieve uitwerking op alle lichaamsfuncties, maar daarnaast bieden ze je baby het soort aanraking dat zijn huidje zo nodig heeft. En – nog veel belangrijker – het is een manier om aandacht en liefde te geven en je baby vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde te schenken.

De massage stimuleert niet alleen de werking van allerlei organen en systemen in het lichaam, maar bevordert ook het algemeen welbevinden. Door het opheffen van spanningen in het lichaam komt tegelijkertijd een ontlasting op gevoelsniveau tot stand. Heel veel masseerplezier samen!

LEES VERDER

Interesse in een shantala babymassage groepscursus?

babymassagegroepvierkant

De groepscursus bestaat uit 4 (achtereenvolgende) lessen van 1,5 uur en kost € 95,00 inclusief 21% BTW.

Graag het cursusgeld overmaken, voordat de cursus start op:   NL 21 INGB 000 5177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. naam+babymassage.  Inbegrepen in de cursus: een uitgebreide reader, foto's van de massage en thee/ koffie/water.

In de sfeervolle en goed verwarmde ruimte is er per cursus plek voor maximaal 5 moeders of vaders met hun baby's, dit om baby's niet te overprikkelen en om maximale aandacht en kwaliteit te waarborgen! Cursus is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot en met 6 maanden.

Cursusdata worden in overleg gepland, bij voorkeur op een ochtend, neem contact op met BeYogafull voor meer informatie: 06 44 060186.

Minimaal aantal moeders of vaders: 3. Bij te weinig aanmeldingen behoudt BeYogafull zich het recht om de cursus te annuleren/verzetten: het vooruit betaalde cursusgeld wordt doorgeschoven naar de volgende cursusmogelijkheid.

Restitutie van gemiste lessen is niet mogelijk, je plek wordt immers vastgehouden, wel is het mogelijk om een les in te halen, mits er plek is. Of eerder komen bij de volgende les om de grepen te oefenen.

Privé cursus, your place or mine?

privebabyvierkant

Er is altijd een mogelijkheid voor een privé cursus bij BeYogafull of bij jullie thuis! Informeer naar de mogelijkheden en de data: 06 44 060186.

Kosten privé cursus: 3 lessen van 1,5 uur (eerste 2 lessen wekelijks, de laatste les een paar weken daarna)

Inbegrepen: een uitgebreide reader, foto's van de massage en thee of koffie.

€ 145,00 inclusief 21% BTW. Graag het cursusgeld ineens te voldoen, voordat de cursus start.

Cursusgeld graag overmaken op NL 21 INGB 000 5177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka o.v.v. naam+babymassage.

Binnen Maarssenbroek worden er geen reiskosten berekend. Plaatsen daarbuiten, wordt er € 0,29 per km gerekend.

 

Beata masseur kl

Beata de Leeuw - Wysocka

  Met professioneel masseren ben ik begonnen na de opleiding bij Saswitha, alwaar ik een Ayurvedische (Abhyanga) massage geleerd heb. Wat ik zo mooi vind aan het masseren, is dat ik op een hele directe manier iets waardevols kan betekenen voor de ander en dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Als ik zie hoe ontspannen en tevreden de klanten de deur uit gaan, dan vind ik dat een groot voorrecht.  In de loop der jaren heb ik vele opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd op het gebied van massages zoals: Marma (drukpunten) massage, Zwangerschapsmassages, Ontspanningsmassage, Shantala Babymassage, Dorn werveltherapie en Breussmassage, Metamorfosemassage, Afslankmassage en Shiatsu Stoelmassage. 


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24