beyogafull

 

Dunstan Babytaal

Je baby begrijpen vanaf dag 1?  Het kan!

Als ouder zul je in staat zijn om de geluiden en huiltjes van je baby juist te interpreteren - en snel en effectief op zijn of haar behoeften in te gaan.

Baby’s over de hele wereld maken in de eerste 3 tot 4 maanden universele geluidjes, die gebaseerd zijn op de reflexen! De geluidjes zijn: neh (honger), owh (moe), eh (boertje), eairh (krampjes) en heh (ongemak). Een "must have" voor alle ouders en verzorgers, leer communiceren met je baby, waardoor je sneller een routine samen zult vinden. Begrijpen wat je kleine nodig heeft, zorgt voor groot vertrouwen, meer rust en een tevreden baby (dus ook tevreden ouder(s)!

Deze geluiden zijn onafhankelijk van de taal die de ouders spreken, het is niet aangeleerd. Het is een natuurlijke manier van iedere baby om zijn of haar lichamelijke behoeften duidelijk te maken. De 'woorden' die de basis vormen van 'Dunstan Babytaal', zijn geluiden die gebaseerd zijn op lichamelijke reacties van de baby. De grondlegster, Priscilla Dunstan heeft een 10 jaar durend onderzoek gedaan met meer dan 1000 baby's en zodoende deze geluiden onthuld - een taal die wordt gesproken door alle baby's ter wereld.

Ik vertrouw erop dat je Dunstan Babytaal zal gaan koesteren, zodra je merkt hoezeer je baby erbij gebaat is dat er naar hem of haar geluisterd wordt - en hij of zij ook echt wordt verstaan.

Interesse in een Dunstan babytaal groepscursus?

Babytaalgeluidenplaatje

Deze bestaat uit 1 les van 2 uur en kost € 40,00 inclusief 21% BTW, per stel.

Graag het cursusgeld van te voren overmaken op: NL21INGB 000 5177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. naam+babytaal. Inbegrepen: een handige hand-out, koffie/thee/water/limonade. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk, jullie plek wordt immers vastgehouden.

Cursusdata worden in overleg gepland, neem contact op met BeYogafull voor meer informatie: 06 44 060186.

Maximaal 6 en minimaal 3 stellen. Bij te weinig aanmeldingen behoudt BeYogafull zich het recht om de cursus te annuleren/verzetten: het vooruit betaalde cursusgeld wordt doorgeschoven naar de volgende cursusmogelijkheid of teruggestort.

Privé Dunstan babytaal , your place or mine?

LogoDunstanBabytaalvoorinternet

De cursus bestaat uit 1 les van 2 uur en kost € 120,00 inclusief 21% BTW, per stel.

Graag het cursusgeld van te voren overmaken op:   NL 21 INGB 000 5177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. naam+babytaal. Inbegrepen: een handige hand-out, koffie/thee/water/limonade. Restitutie van lesgeld is mogelijk, tot 24 uur van te voren.

Cursusdatum wordt in overleg gepland en het kan bij jullie thuis of bij BeYogafull plaats vinden. Neem contact op met BeYogafull voor meer informatie: 06 44 060186. Reiskosten buiten Maarssen € 0,29/km.

happybaby

Babytaal

Dunstan Babytaal cursus is geschikt voor aanstaande en ouders met een pasgeboren baby, maar ook voor alle verzorgers die te maken hebben met baby's van 0 tot ongeveer 4 maanden.  Iedereen kan het leren, je hoeft alleen maar te stoppen met wat je aan het doen was, te luisteren en te kijken.

reserveren


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24