beyogafull

 

Docenten training CarrYoga

De ééndaagse teacher training is bedoeld voor Yogadocenten die CarrYoga lessen willen aanbieden aan de moeders (en vaders).

Yoga ervaring, het geleerde didactisch kunnen overbrengen en een goed begrip van anatomie/fysiologie is van belang, om deze doelgroep op een correcte wijze te kunnen begeleiden. Om CarrYoga lessen te mogen geven, is een licentie vereist.  De teacher training met certificaat afronden is de eerste stap in het behalen van de licantie.

oorsprong carryoga

carryogattdeheld kl

CarrYoga, balancing your new life! Twee oeroude tradities samengevoegd tot een nieuwe trend, dat is CarrYoga! Je kindje dragen in een draagdoek is een gebruik dat al eeuwenlang in alle delen van de wereld zorgt voor tevreden baby’s en hun ouders. Hatha Yoga is een oude leer om de balans te herstellen tussen het lichaam en de geest. Twee eeuwenoude tradities die de basis vormen voor een nieuwe trend die wereldwijd verspreid zal worden: CarrYoga.

Nu verkrijgbaar: het E-boek ‘CarrYoga’! Lees alles over de achtergronden van CarrYoga, het ontstaan ervan en de voordelen voor moeder en kind. Ook wordt het gebruik van de draagdoek verder uitgediept en wordt ingegaan op achtergronden van Hatha Yoga. Tenslotte worden oefeningen en verschillende yoga houdingen beschreven. Een aanrader voor CarrYoga beoefenaars en voor docenten!

Aanmelden

meld je aan voor een teacher training carryoga

beatababy

Deze training bestaat uit 1 lesdag van 4 uur en kost € 150,00 exclusief 21% BTW, per docent. Een factuur wordt gemaild. Vanuit ByKay volgt ook een factuur voor de licentie € 150,00 exclusief 21% BTW - deze dient aan ByKay voldaan te worden

Er zijn een paar mogelijkheden omtrent de soorten licenties die ByKay voert, de licenties zijn per jaar te verlengen of je kunt ook een onbeperkte licentie aanschaffen.

1e jaar € 150,00 exclusief 21% BTW (te betalen bij aanmelding, rechtstreeks aan ByKay)

Vanaf 2e jaar en alle daarop volgende jaren € 100,00 per jaar of een eenmalige afkoop van € 250,00 exclusief 21% BTW.

Deze training is onlosmakelijk verbonden met de ByKay licentie. Het is niet mogelijk om de training los daarvan te volgen.

Mocht je een speciale zware pop willen aanschaffen, deze kost € 100,00 exclusief 21% BTW en deze kun je rechtstreeks bij ByKay bestellen via de mail: petra.welling@bykay.com

Graag het cursusgeld van te voren overmaken op: NL21INGB 000 5177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. naam+carryoga TT.  Inbegrepen: een uitgebreide syllabus, certificaat, licentie, koffie/thee/water/limonade.

Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus, bij annulering wordt er een bedrag van € 30,00 ingehouden voor administratiekosten.

BeYogafull's betalingsvoorwaarden voor CarrYoga teacher training zijn van toepassing, klik hier.

Voor cursusdata neem contact op met BeYogafull voor meer informatie: 06 44 060186.  Min. 3 en maximaal 8 docenten.

Bij te weinig aanmeldingen behoudt BeYogafull zich het recht om de cursus te annuleren/verzetten: het vooruit betaalde cursusgeld wordt doorgeschoven naar de volgende cursusmogelijkheid of teruggestort. Er zijn voorwaarden verbonden aan het volgen van de ééndaagse teacher training en de daarmee samenhangende licentie. Bij je aanmelding zullen deze vooraf toegemaild worden, en na je akkoord ontvang je de rest van de gegevens.

Aanmelden


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24