beyogafull

 

Contact

Hoe komt u met ons in contact?

Dat kunt u doen door een E-mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen/appen naar: 06-44060186 - tot gauw!

 

Routebeschrijving

Adres: Fazantenkamp 360, 3607 XB Maarssenbroek, ingang via de voordeur, zaal beneden.
Hieronder nog een navigatie tip, voor het geval dat u niet zo bekend bent in de wijk Fazantenkamp:

Als u naar mij toe komt met de auto, dan moet u goed naar de nummerbordjes kijken en niet alleen op uw navigatie vertrouwen, want dan stopt uw auto wellicht bij het verkeerde huis :-).
In ieder geval let op de nummerbordjes: 358-360 en 361-415. Ons trainingscentrum bevindt zich op nummer 360, het is een hoekwoning, hoofdingang is aan de straatkant en we kijken uit op straat, een bruggetje en een beetje park.
Als u op de weg rijdt (ringweg rondom Fazantenkamp) dan ziet u ons huis staan, het zijn 3 huizen onder 1 kap. De ramen zijn creme/met donker grijs en er staat een blauw bankje voor het raam en een fietsenstalling in de voortuin. Er hangt een groot wit spandoek met onze foto erop, boven de deur, kan niet missen :-) Kom a.u.b. op tijd want het is vaak druk met parkeren (vooral ’s avonds).
GRATIS parkeren kun u in de woonwijk zelf (361-415), als u deze binnen rijdt, dan ziet u aan uw rechterhand 3 schuttingen (tuinen), 1e is van hout, 2e (middelste) is van geel beton met een donker blauwe deur en de derde is helemaal begroeid met klimop. Als u uw auto in de wijk parkeert, dan loopt u richting de schutting met klimop, langs het huis en om het hoekje is de voordeur.

massage cadeaubon

buddha2 nw


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24