beyogafull

 

Human Givens Counseling - Hypnotherapie

Wat is de kracht van Human Givens COUNSELING?

Human Givens Counseling biedt snelle, oplossingsgerichte en praktische hulp bij mentale en emotionele problemen zoals:

stress, angststoornissen, woede, depressie, traumaverwerking, rouwverwerking, posttraumatischestress (PTSS), verslaving, communicatie problemen, examenvrees etc. In mijn werk met zwangeren, kan Human Givens ook ingezet worden om angsten en onzekerheden omtrent de bevalling aan te pakken, net als vervelende bevallingservaring(en) uit het verleden.

Hoe het werkt?

Positieve patronen worden verdiept en onbehulpzame patronen worden doorbroken waardoor langdurige 'praat-therapie' overbodig is. Wij werken gemiddeld in 4 - 6 sessies. In coaching trajecten kan op deze manier snel en diep gewerkt worden om gewenste doelen te behalen en successen te realiseren. Met Human Givens therapie kunnen cliënten snel geholpen worden met uiteenlopende emotionele- en gedragsproblemen en, waar nodig, snel en effectief specifieke vaardigheden te oefenen of aan te leren.

Met deze aanpak, pak je direct de oorzaak van het probleem of klacht aan. De belemmerende emotie die schuil gaat achter het ongewenste gedrag, 'foutieve' waarneming of denkpatroon. Door het bijwonen van een aantal Human Givens sessies, is de cliënt zelf in staat om in zijn natuurlijke emotionele behoeften te voorzien en zijn leven weer op de rit te krijgen en te houden.

Beata de Leeuw - Wysocka

Mijn naam is Beata de Leeuw - Wysocka. Ik ben yogadocent, masseur, Human Givens Counselor en Hypnotherapeut. De van oorsprong uit de UK afkomstige Human Givens opleiding heb ik zowel in Nederland alsook in UK gevolgd en in 2013 'with distinction' het diploma behaald en in mei 2016 ook de Post Graduate Diploma behaald. Sindsdien vele cliënten met uiteenlopende klachten naar tevredenheid gecoacht. Ik voelde mij gelijk erg aangetrokken tot deze manier van counselen, omdat het zo snel, effectief en vooral met blijvend resultaat werkt! 

hgsessiebenc3


CONTACT

Beata de Leeuw - Wysocka

Bij Caroll's Trainingcentrum

Fazantenkamp 360

3607 XB  Maarssen(broek)

06-44060186

namaste@beyogafull.nl

KvK 30 267 184


Be happy beyogafull

BeYogafull biedt yoga voor iedereen.
Alle niveau's en alle leeftijden.

Heerlijk ontspannende massages, maar ook persoonlijke coachings-
trajecten en inspirerende cursussen.
Bekijk het lesrooster  

Aanmelden

 

 


VOLG ONS 

 

VYN purple png24